Gratis online woordzoeker over sinterklaas

Gratis online woordzoeker over de winter. 

Hoe kies je goed speelgoed?  Wat past bij de leeftijd van je kind en waar moet je op letten. Stichting Speelgoed, bekend van Speelgoed van het Jaar, heeft 10 speelgoedregels opgesteld, op basis waarvan je het beste speelgoed kunt kiezen.  

1. Goed speelgoed leert je wat zonder dat je het merkt
Ouders en leraren willen graag dat kinderen leren van spelen maar is dat nou ook echt altijd nodig? SpeelGoedInfo.nl vindt dat kinderen al heel veel moeten. Om te beginnen moeten ze naar school. Veel kinderen moeten van hun ouders ook sporten en soms een muziekinstrument leren bespelen. Als je dan sport of een muziekinstrument leert te bespelen moet je je ook weer aan (heel veel) regels houden. Bovendien is de druk op kinderen groot. Ze worden geconfronteerd met allerlei nieuws van de hele wereld. In kringgesprekken moet daarover worden gesproken en een mening worden gegeven. Gelukkig is er speelgoed zodat je ook nog leuke dingen kunt doen. Met goed speelgoed leer je al spelend terwijl je dat niet in de gaten hebt. Je leert op je beurt te wachten. En dat je soms geluk en soms pech hebt. Verder merk je dat de een slimmer is of meer weet dan de ander. Bij een goed spel is er een geluksfactor ingebracht. Zo is het haast niet mogelijk dat bij hetzelfde spel altijd dezelfde speler wint. En zowel met winnen als met verliezen leer je omgaan.

2. Goed speelgoed sluit aan op de behoefte en de ontwikkeling van de speler
Vooral kinderen maken een ontwikkeling door. Wat ze niet kunnen als ze twee zijn, kunnen ze wel als ze wat ouder zijn. En oefening baart kunst. Dat laatste geldt ook voor volwassenen. Het is dus verstandig om speelgoed uit te zoeken dat aansluit op de ontwikkeling van de speler. Een artikel dus waarvan je verwacht dat de ontvanger er plezier van zal hebben.

3. Goed speelgoed biedt steeds nieuwe en andere mogelijkheden
Een speelgoedartikel waarmee maar één handeling kan worden uitgevoerd of waarmee je maar op één manier kunt spelen, gaat gauw vervelen en wordt al weer snel terzijde gelegd. Met een doordacht stuk speelgoed kan steeds een ander element worden gebruikt.

4. Goed speelgoed gaat niet snel stuk
Aan het ontwikkelen en produceren van speelgoed van de bekende merkfabrikanten wordt veel aandacht en dus geld besteed. Het is dan ook zo gemaakt dat het tegen een stootje kan en de speler er lang plezier van zal hebben.

5. Goed speelgoed meldt een leeftijdsindicatie
Een leeftijdsindicatie is een handig gegeven op de doos van een goed stuk merkspeelgoed. Bedenk wel altijd dat het om gemiddelden gaat!

6. Goed speelgoed is duurzaam
Veel speelgoed gaat lang mee. Omdat het niet snel stuk gaat maar ook omdat het min of meer tijdloos is en het dus ook nog leuk is om er na een paar jaar weer mee te spelen.

7. Goed speelgoed is altijd zijn geld waard
Sommige mensen vinden dat speelgoed (te) duur is. SpeelGoedInfo.nl vindt dat goed speelgoed relatief veel geld kost maar dat je niet kunt stellen dat het daarom duur is. Vergelijk de uitgave voor een spel eens met een boek en bedenk dan dat je bijna altijd een boek maar één keer leest terwijl je een spel heel vaak speelt! Maar de lol van het spelen is natuurlijk ook wat waard.

8. Goed speelgoed is veilig
Alle landen van de Europese Unie moeten zich houden aan de Richtlijn voor Speelgoed. In Nederland is de richtlijn omgezet in het Warenwetbesluit Speelgoed. Strenge bepalingen zorgen er voor dat het speelgoed dat op de markt wordt gebracht veilig is. Op al het speelgoed moeten de letters CE zijn aangebracht. Dit is een afkorting van Conformité Européenne. Als deze letters zijn aangebracht kan je er van uitgaan dat het speelgoed volgens de wettelijke bepalingen is gemaakt.

9. Goed speelgoed is voorzien van een gebruiksaanwijzing
Het komt voor: je koopt speelgoed maar er zit geen gebruiksaanwijzing bij of een die in een vreemde taal is opgesteld. De goede speelgoedleveranciers zorgen altijd voor een duidelijk leesbare gebruiksaanwijzing bij artikelen waarbij dit nodig is.

10. Goed speelgoed doet je de tijd vergeten
Voor kinderen en volwassenen is het belangrijk dat ze af en toe "hun hoofd leegmaken". Als je je vermaakt met een goed speelgoedartikel kan dat heel goed. Als je van tijd tot tijd je hoofd leegmaakt, kan je er weer tegen! 

Gratis online woordzoeker over kerstmis 

Gratis online woordzoeker over de jaarwisselling, oudjaar en nieuwjaar

Gratis online woordzoeker over de zomer

Online buitenspeelgoed bestellen : speeltoestellen trampoline's trapauto's zandbakken

De zomer komt er aan, tijd voor de kinderen om heerlijk buiten te spelen. 
We hebben prachtige speeltoestellen met o.a. glijbanen, touwladders, turnringen. Speelhuisjes en trampoline's, Little Tikes hobbelpaarden, zandbakken, speelgoed voertuigen, trapauto's en traptractor, steps. Speel op straat met een skippybal of skippypaard, skelter, speel met de hoverboard of loopklossen en ga lekker skaten. Jouw zoon of dochter hoeft zich geen moment te vervelen!

Bestel online
Buitenspeelgoed

 

 

Gratis online woordzoeker over de lente. 

Buiten speelgoed online bestellenBuitenspelen is voor kinderen heel belangrijk. Ze blijven op een natuurlijke manier op gewicht, het is goed voor de motoriek en ze leren hoe ze met elkaar omgaan. Maar het is vooral heel erg leuk om buiten te spelen. De zon is weer gaan schijnen en wij hebben onze buitenspeelgoed favorites voor je uitgezocht. 
De Little tikes watertafel Piraat heeft een prachtige fontein en allerlei leuke accessoires. Urenlang waterplezier voor jouw zoon of dochter, vriendjes en vriendinnetjes.
Voor voetbal fans biedt de soft voetbal een uitkomst. Ze kunnen een balletje trappen, zonder de ruiten in te schoppen. Ook urenlang speelplezier met een trampoline, die niet alleen wordt gebruikt om op te springen. Je kunt er een hut van bouwen of heerlijk op relaxen met een gezellige kussens en een mooi boek of ander speelgoed.  Een eigen kinderspeelhoek in de tuin dus. 
Welke kind droomt niet van een eigen klimtoestel of glijbaan in de tuin. Bekijk alle speeltoestellen voor de mini's tot uitgebreidere varianten voor de grote kids.Tot slot het skateboard of hoverboard, waarmee ze kunnen racen in de wijk of op pleinen. 

Bekijk het leukste buitenspeelgoed