Damesschoenen: trendkleur geel

Trendkleur voor deze zomer is geel. Een kleur die staat voor positiviteit. Dit kun je in de kleding zoeken, maar ook in accessoires en schoenen. Geel combineert heel mooi met groen, oranje en (donker)blauw. Over het algemeen kun je kleuren met een warme ondertoon het best met elkaar combineren en kleuren met een koele ondertoon met elkaar. Maar ga je voor colorblocking, dan kies je juist voor kleurtinten die botsen.  Draag je geel met wit, dan zal een extra steunkleur verrassen. 
Met een paar gele schoenen, sneakers, pumps, espadrilles, ballerina's, wedges of highheels, ben jij klaar voor een stralende zomer!

Bekijk damesschoenen
Trendkleur: geel

 Damesschoenen trend:  espadrillesIn de film To catch a thief droeg stijlicoon Grace Kelly in 1955 espadrilles, de katoenen of canvas schoen met een zool van touw: esparto, jute of hennep. Espadrilles zijn super comfortabel en easy to wear.  Een klassieke must-have deze zomer, die je bij iedere stijl combineert. Naar het werk, maar ook casual,  een dagje aan het strand of een feest. Wij hebben de nieuwste espadrille trends voor je gespot: metalic, glitter en opvallende details. 

Shop nu  de mooiste espadrilles